днес на ъгъла на кв.Левски на старата пожарна пернишка сребриста 164,вечерта видех едно мито 1032 и една убавица на цариградско с сребриста фейслифт 166 имаше лисан или екстрим на номерата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
StanG това ако не се лъжа е на D.I.V.A.K.A 156-цата,но тя не е точно ГТА,а е с 3.0 мотор.
Между другото преди около час на паркинга на Кауфланд в Габрово мярнахме една старозагорска вишнева 156-ца преди фейслифта,но пък беше с фейслифтов преден капак и предна броня.Ако се познае колегата и е гледал от някъде как момче и момиче я обикалят да знае,че бяхме аз и годеницата ми.Ние бяхме с червената 155-ца през две коли.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment
-
Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщениеДнес на Скопие е тва ГТА едва ме изпревари, добре че бех спрел на светофара
Първоначално публикувано от ivailo rachev Покажи съобщениеStanG това ако не се лъжа е на D.I.V.A.K.A 156-цата,но тя не е точно ГТА,а е с 3.0 мотор.Поздрави!!!
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от ivailo rachev Покажи съобщениеЕеее ся за 500 кубика проблем ли ша правимAlfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеАбе... верно си е П.С. днеска с теб покарахме посока НадеждаAlfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеМного добре изглежда GTV-то, много ми хареса
Comment
-
Някой дали ще се познае. Варненска черна 159 SW JTDm днес сутринта из Велико Търново. И един софийски сив вагон пак 159 често засичам.
Първоначално публикувано от ivailo rachev Покажи съобщениеМежду другото преди около час на паркинга на Кауфланд в Габрово мярнахме една старозагорска вишнева 156-ца преди фейслифта,но пък беше с фейслифтов преден капак и предна броня.Ако се познае колегата и е гледал от някъде как момче и момиче я обикалят да знае,че бяхме аз и годеницата ми.Ние бяхме с червената 155-ца през две коли.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеНякой дали ще се познае. Варненска черна 159 SW JTDm днес сутринта из Велико Търново. И един софийски сив вагон пак 159 често засичам.
Тази обикаля доста често или даже си пребивава тук във ВТAlfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT
Comment
Comment